Corona Epidemi

Vi følger løbende udmeldinger, anbefalinger og påbud udstedt fra centrale myndigheder dog specielt fra Syndhedsstyrelsen ift til Corona epidemien (Covid-19)

Vi arbejder stort set som vanligt!

De forholdsregler vi har taget indtil videre er at kontakte vores ældste patienter og udskudt deres tider et par måneder. Det samme gælder de patienter, hvor vi er bekendt med at deres immunsystem af den ene eller anden grund er svækket.

For alle jer andre gælder:

-har du hoste eller halssmerter eller andre forkølelsessymptomer og feber (målt uden indtagelse af paracetamol, kodimagnyl eller lign.), skal du ikke komme ind i klinikken. Du skal i stedet gå hjem og i karantæne. Ved svære symptomer eller forværring af symptomerne skal du telefonisk kontakte din praktiserende læge eller Lægevagten, som kan hjælpe dig videre.

-kommer du til en aftalt tid, bør du komme alene så vidt det overhovedet er muligt. Kommer du med dit barn, vil vi på det kraftigste henstille til, at der kun kommer en voksen med pr. barn. Søskende og ægtefæller skal blive hjemme eller i bilen. På den måde har vi så få personer i venteværelset som muligt ad gangen, og dermed mindre risiko for evt at overføre smitte.

-alle planlagte operationer gennemføres indtil videre som planlagt. De relativt små indgreb, som udføres hos os på ellers raske mennesker, øger ikke risikoen for at få eller blive mere syg af en evt Corona virus infektion.
 

Denne side vil bliven opdateret som tingene udvikler sig.

Vi skal alle sammen være mere påpasselige og ansvarlige i denne svære tid, så vi passer på vores svageste.